Dinnerclub

Blog, Menu 2 comments

Op 17 februari was het weer zover. Het jaarlijks terugkerende etentje van de Groningse bende of misschien chiquer de ‘Dinnerclub’. Het motto is ‘sterren-eten voor een eetcafé-prijs’. Dit was pas de tweede editie, maar iedereen wil de traditie graag voortzetten. Dus wat ons allemaal betreft volgend jaar weer! 

De keukenbrigade bestaande uit Sous-chef Lisette, Chef-Pâtissier Machteld, Chef-Entremetier José  heeft onder aanvoering van Chef-kok Maaike het volgende menu geserveerd:

  • Oesters met twee soorten dressing
  • Aziatische tonijn en Zalmrolletjes 
  • Spoom (glaasje brût met klein bolletje bosvruchtensorbetijs)
  • Biefrolletjes à la Diep
  • Heldere tomatenbouillon
  • Lamsrack met roseval aardappels uit de oven
  • Kaasplateau met druiven, noten en appelstroop (erbij Port en Pedro Ximenez)
  • Tiramisu

Dit alles voor €27,50 inclusief alcoholische versnaperingen. Met dank aan Bas voor het openen van 24 oesters en alle anderen voor de gezelligheid. Voor foto’s kijk hier.