Op 17 februari was het weer zover. Het jaarlijks terugkerende etentje van de Groningse bende of misschien chiquer de ‘Dinnerclub’. Het motto is ‘sterren-eten voor een eetcafé-prijs’. Dit was pas de tweede editie, maar iedereen wil de traditie graag voortzetten. Dus wat ons allemaal betreft volgend jaar weer!
De keukenbrigade bestaande uit Sous-chef Lisette, Chef-Pâtissier Machteld, Chef-Entremetier José heeft onder aanvoering van Chef-kok Maaike het volgende menu geserveerd:
- Oesters met twee soorten dressing
- Aziatische tonijn en Zalmrolletjes
- Spoom (glaasje brût met klein bolletje bosvruchtensorbetijs)
- Biefrolletjes à la Diep
- Heldere tomatenbouillon
- Lamsrack met roseval aardappels uit de oven
- Kaasplateau met druiven, noten en appelstroop (erbij Port en Pedro Ximenez)
- Tiramisu
Dit alles voor €27,50 inclusief alcoholische versnaperingen. Met dank aan Bas voor het openen van 24 oesters en alle anderen voor de gezelligheid. Voor foto’s kijk hier.
Pingback: Crème brûlée & Electra Orange Muscat - Utaste Wine & Food : Utaste Wine & Food
Pingback: Crème brûlée & Château Megyer Tokaji Aszú 5 Puttonyos - Utaste Wine & Food : Utaste Wine & Food